Albert Vataj

Përpjekja jeme për me ken gjithherë në mes admiruesve të poezisë, kësaj magjie të fjalës e këtij kumtimi etern, ka ken nji obligim. Spariherë kjo ka mujt me m’ushqye një...

Llahtari të heshtësh qiell

Kalëroj mbi shtazën e egërsuar të frymës...

Ti dhe pozia

Kur duhmën nëpër heshtje...

Psalmi

Dita mbart një zgjim të hatashëm...

Prarim

Pikojnë akujt në trajta prekjesh...

Minuti i dheut

Mynxyra tendoset në skajet e një shkretëtire...

Hepohet indi i frymës

Puprrojnë prekje të qullëta formash korsike...

Emotive

Trajta ndjenjash, shëmbëlltyrë rubinësh...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •