Agim Spahiu

Agim Spahiu..

Unë, i zakonshmi yt

Shpesh shpërthej e dal prej gjoksit tim si Drini...

Prek trupin e njeriut

Dua të prek trupin e njeriut, të lehtin, të lirin...

Qaj, zogu im, qaj!...

Mos qaj, zogu im mos qaj!...

Xixëllonja

S’kishim asgjë të na falte gaz e prehje atë natë...

Dhe fëmijët rriten

Më e shtrenjtë se buka, më e pashme se lulja...

Para teje

Jam i vogël, sapo kam nisur të nxjerr tinguj...

Trupim im i paqetë

Trupi im hollak...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •