Ti e di si duhet vdekur

Ti e di si duhet vdekur të jetojë plisi i bardhë...

Dal nëpër natë

Dal nëpër natë me fyell të gjatë në brez...

Them të vërteta në këtë rrafsh verior

Them vdekjen e territ e çeljen e agut, them gazin...

Është koha të duhemi

Mirë qofsh, vëlla i madh i fjalëve të gjalla...

Këtu

Këtu dielli rrezon për mua dhe bora boron për mua...

Autoportret

Herë-herë më grafullon gjoksi si tambli në flakë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •