LETERSIA SHQIPTARE - V

V

Vangjel Zafirati

Vangjel Zafirati lindi dhe banon ne qytetin e Sarandes. Ka studiuar per ekonomi ne Universitetin e Tiranes dhe ka punuar ekonomist ne disa sektore dhe me vone gazetar...

Vasil Qesari

Vasil Qesari ka lindur në Vlorë dhe ka kryer studimet e larta në fakultetin Histori – Filologji ( dega gjuhë – letërsi ). Për shumë vite ka punuar si korrespondent i...

Cikël poetik nga Vasil Qesari

Ketu ditet jane te shkreta...

Cikël poetik nga Vladimir Toroveci

Nënë, Dora e bardhë dhe e butë...

Vasil Tabaku: Shqipëria në udhëkryq apo politika e kryqëzuar

Nocioni “histori”, nuk është thjesht një ngjarje, një rrëfenjë, apo një shkruarje datash, ky nocion ka përmasa madhështore, të ngjizura nga e vërteta...

Viktoria Xhako

Viktoria Xhako lindi më 09.10.1950. Jetën letrare e filloi në klasën e tretë të shkollës fillore. I ra në dorë romani rus „Historia e njeriut të vërtetë“, i lidhur keq, i përkthyer në gegërishte, pak i vështirë për ta kuptuar.I bëri përshtypje të jashtëzakonshme jeta e personazhit...

Cikël poetik nga Viktoria Xhako

Eshtra të thara në varr dekompozuar...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •