Y

Yll H. Ymeri

Yll H. Ymeri, u lind nё Skёnderaj, mё 5 tetor 2000. Shkollёn fillore ёshtё duke e vijuar nё komunёn e Klinёs. Qysh i vogёl i vdiq nёna duke mos e njohur. U rritё ...

Cikёl me poezi nga Yll H. Ymeri

Me plotё guxim Mё lindi nёna sot...

Yll Ymeri: Sharri me tri faqe

Shkëmbi posa e kreu mësimin u nisë për në shtëpi.I bëri detyrat e shtëpisë dhe e hapi kompjuterin për të gjetur ndonjë shok ...

Yllka Sheqiri

Yllka Sheqiri, (1987) u lind në Prishtinë. Si katërvjeçare bashkë me prindërit mërgoi në Suedi...

Yllka Sheqiri: Shpirti ynë – dritare e hapur (Poezi)

Nganjëherë qanë njeriu për jetën...

RRUGET E QYTETIT

Në qyteyin e vogel te Kalifornis filloj ajo vapë e vërtetë...

Yll M.Lajçi

E gjithë poezia në një anë prezenton “dekorin e famshem “ por te dhimbshëm të civilizimit “ Lajçi në këtë...

PORTRETI I DEPUTETIT

Nuk te gotiti vetëm ty Ali...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •