Ymet Abdulai

Ymet Abdulai u lind me 10-05-1956 në Kranjë të Prespës në Maqedoni. Shkollën 8-vjeçare e mbaroi në Kranjë, kurse shkollën e mesme "Zef Lush Marku" në Shkup. Ka kryer fakultetin...

PRESPËS

A të kujtohet pranvera

NDËSHKIMI

Në këtë botë të trazuar

SHQIPËRISË

Moj Shqipëri, Shqipëria nënë

BABAIT QË MË RRITI

Isha shumë i vogël

OSMAN SHERIFIT

Mësues dhe prind

NJË MIKES SË RINISË

Eja, flokët të t'i mbush me puthje
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •