Z

Zyba Hysa

Zyba Hysen Hysa lindi në fshatin Kokrevë të rrethit Librazhd më, 26 qershor 1955. Mësimet e para i mori në vendlindje, më pas në Elbasan, ku në vitin 1974 merr...

Zyba Hysa: Poezi nga vëllimi poetik "Lumi kërkon detin"

Isha lumë, S'mund të flija gjumë,...

Cikël poetik nga Zyba Hysa

Të ka ndodhur me vetminë të rrish, Të pranosh atë, aqsa shpesh e urren?...

Zyba Hysa: Cimja

Ndodh, që mes njerëzve të fisit, dikë ta kesh të veçantë, pa llogaritur afërsinë fisnore, apo barazinë dhe...

Zeqir Lushaj: Fola me princin, Lek Dukagjini!

Në një gjumë të thellë,...

Zeqir Lushaj

Zeqir Lushaj...

Zeqir Lushaj: Profesori i Shkelzenit

Per sakrificat e madha te mesuesve...

Zyrafete Kryeziu-Manaj

Zyrafete Kryeziu-Manaj, nga Theranda, tani me banim në Vetlanda, punëtore e arsimit, tash për tash është autore e një libri me poezi...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •