Zef Serembe

Një figurë origjinale dhe e ndërlikuar, që spikat në letërsinë tonë është ajo e Zef Serembes. Vepra e tij...

Kenga e mallit te pare

Dëgjo, vash', këngën e par'...

Flamuri shqiptar

S`i shihet n`horizont i dlirë shkëlqimi

Me te bukures qe eshte ne Strigar

Nga katundi u largova posi i bjerr

Vrull

Zogj të bukur këndojnë me hare

Këngë malli

Më rri e pikur me mua nuk di ç’ke
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •