LETERSIA SHQIPTARE - Agron Tufa

Agron Tufa

Agron Tufa (1967) u lind ne Diber. Mbaroi per Gjuhe Letersi ne Universitetin e Tiranes, si dhe studioi ne Moske (Rusi). Eshte botues i revistes letrare ''Fjala'' dhe pedagog gjuhe-letersie ne Universitetin e Tiranes...

Kalorësi

Me flatrat e krrillave u bart perëndimi...

Lilitë

Dromcat e territ shkoqen e bien...

Vdekja e qytetit

Pasditeve dielli rrëmihte një shteg të fshehtë…

Hamleti (i riu)

Ndërgjegjia e ashpër e tokës topitet...

Epshi trupor i territ

Territ ungjillor u shtri dhe preu hapësinat ajo dorë...

Sakrale

E ndjej: nuk jam këtu, por jashtë...

Formulë mëngjie

Ngadalë e mundimshëm, si toka kur çliret rraposur nga rrënjët...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •