Epshi trupor i territ

Territ ungjillor u shtri dhe preu hapësinat ajo dorë...

Balade

Baladat jane te gjata, te trishta...

Sonet

Kupen e kujtimit tend ku ta fsheh e ku ta hedh...

TRANSHENDENCË

Dhe i hapa sytë në këtë botë krijesash që mpaken në përjetësi...

TMU - TARRAKAN

Këtu koha është shkallmuar nga erëra të errëta...

KËNGË INFANTILE

Amshimi ha lastarë...

EKZISTENCË

Njëmijë vjeshta rrodhën gjak në ijet tona

NJËMIJË VJET KEQARDHJE PËR SHKRONJËN "H"

Pyeti presja: ç'ndodh kur takohen dy pykpyetje
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •