LETERSIA SHQIPTARE - Radije Hoxha

Radije Hoxha

Shqiptare me prejardhje nga Kosova. E lindur ne Shkup. Shkollen fillore dhe te mesme (te mjeksise, dega infermiere) i kreu ne Shkup, Maqedoni. Studjoi mjeksine ne Universitetin e Prishtines, ne Kosove...

Kam mundur

Kam mundur te kem lindur ne Paris

Atje ne parajse isha femi...

U vonove i dashur

NE LIQENIN E OHRIT

Mora dhome per ne te dy

AFER VDEKJES

Siper meje banon nje njeri me leucemi,

ZOTI IM

Me bluan si grurin...

CMIMI I DASHURISE

Dashuria jone doli ne treg

Kur mesojme te dashurojme?!

-Po plakesh, e aq pak di per dashurine
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •