LETERSIA SHQIPTARE - Albert Zholi

Albert Zholi

Shkrimtari qe ja ka kushtuar jeten emigracionit!- Ky ishte titulli i emisionit te TVSH per veprimtarine e shkrimtarit dhe gazetarit Albert Zholi. Albert Zholi ka realizuar: -616 shkrime, analiza, komente, opinioine, intervista, portrete, vezhgime, reportazhe...

DJALI NGA MIRDITA

Qante dhe pinte lotët. Mund të ishte 13 ose 14 vjec...

MANUSHAQIA

Me nënë Esmanë ishim komshinj në Shqipëri...

BURRI ME ZEMËR TË MADHE

Ajo ditë shtatori më ka ngelur fort në mendje. Treni elektrik Omonia-Kifisia ishte plot e përplot...

KOSTA

Atë ditë Fuati më dukej më i çuditshëm se kurrë...

LYPSI QË NUK ËSHTË LYPËS

E hënë e ftohtë janari. Kodrat përreth Athinës...

Hiret e një gruaje bionde

Atë mëngjes u nisa me përtesë në punë. Koha ishte...

Çami i Filatit dhe kosovari i Mynihut

Bashkë me një mikun tim hymë në një lokal të vogël, në rrugën “Zinono” , Athinë, dhe porositëm nga...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •