GJASHTË SY

Hyri në shtëpi, gati në përhumbje të plotë. Gjymtyrët nuk i...

TAKOHEMI NË KOSOVË

Me E.M., nga Gjirokastra, isha njohur rastësisht, te kioska “Everest” në Athinë...

NDËRGJEGJE

Ata të tre ecnin pa folur. Ecnin, pas njëri-tjetrit...

GËZIMI

Me Gëzimin jemi vërsnikë. Bashkë mbaruam shkollën e mesme...

UNË DHE AI

Mora pasaportën te polici i shërbimit dhe u nisa për...

NË TREGUN E PIREUT

Kushdo që ka shkuar në Pire (Athinë) është mrekulluar...

SHQIPTARI NGA AMERIKA

E takuam në hollin e hotelit “La Mirage”, në Athinë...

SA TË JENI TË VARFËR, DO TË JENI TË LIDHUR ME PRANGA

Si gjithmonë, në ata dy muaj-punë, Arturi rrinte para derës...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •