LETERSIA SHQIPTARE - Albert Zholi

Pedagogu i matematikes

Dielli sapo kish perënduar. Dritat e pallateve...

Krenaria e një jetimeje

Pronari, i lokalit, afër qendrës së Athinës...

Albert Zholi

Shkrimtari qe ja ka kushtuar jeten emigracionit!- Ky ishte titulli i emisionit te TVSH per veprimtarine e shkrimtarit dhe gazetarit Albert Zholi. Albert Zholi ka realizuar: -616 shkrime, analiza, komente, opinioine, intervista, portrete, vezhgime, reportazhe...

Vajza e çuditëshme

Rrinte e ulur te bordura e trotuarit me kokën mbështetur mbi...

Tradhetia

Të nesërmen e asaj dite dasme

Ndergjegje

Ata të tre ecnin pa folur. Ecnin, pas njëri-tjetrit

Mirela

Ishte ditë e ftohtë janari...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •