Rexhep Qosja

Rexhep Qosja ka lindur me 1936 ne Vuthaj te Malit te Zi, ku kreu filloren, ndersa tetevjecaren e mbaroi ne Guci; shkollen normale e mbaroi ne Prishtine dhe, po aty, u diplomua ne degen gjuhe-letersi te Universitetit te Prishtines me 1964. Studimet pasuniversitare i ka vazhduar ne Beograd dhe me 1971 mori graden e "Doktorit te shkencave filologjike"...

Vdekja me vjen prej syve te tille

Ka do dite, ndoshta prej se merkures se pare te qershorit
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •