LETERSIA SHQIPTARE - Riat Ajazaj

Riat Ajazaj

Riat Ajazaj lindi më 1969 në Zhur. Shkollën e mesme e kreu në Prizren dhe studioi për Letërsi shqipe dhe Drejtësi në Universitetin e Prishtinës. Pas mbylljes së dhunshme të Universitetit të Prishtinës ka vijuar studimet në Universitetin e Tübingenit në Gjermani...

***

«Ha… pe... por... tën... por... tën... por... tën...»

Kaoni

Mjegulla shpërndahej ngadalë. Mjegulla zvarrë…

Anija

Ata merrnin rërën. Herë pas here fusnin duart në shtresat...

duke më kërkuar shiu

unë jam këtu

fantazi 7

rrugëve të m i r k o g a s h i t do t' i gjej dafinat e ëndërruara

përshpërimat e mureve

përshpërimat e mureve

takimi i fundit në bordel

takimi i fundit në bordel
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •