Ridvan Dibra

Ridvan Dibra ka lindur në Shkodër më 9 janar 1959. Është rritur e shkolluar në qytetin e lindjes, ku u diplomua për gjuhë e letërsi shqipe në Universitetin “Luigj Gurakuqi”. Ka punuar arsimtar në Kukës (‘82 - ‘87) e gazetar në Shkodër (’88 - ’94). Aktualisht është pedagog i Letërsisë Shqipe në Universitetin e Shkodrës...

Perrallat e Muzgut - Brenga e Tritonit

Gati të gjithë e kanë zili Tritonin dhe fatin e tij...

Perrallat e Muzgut - Burre e grua

Gjithçka mund dhe duhej të ishte e thjeshtë

Perrallat e Muzgut - Mbreti Enoma

Mbreti Enoma vërente me bisht të syrit sesi vajza

Perrallat e Muzgut - Nje burre per Marpesen

Marpesës, bijës së mbretit të Etolisë

Perrallat e Muzgut - Trillimet e Nauplit

Naupli, mbreti plak, po e vuan jo pak vrasjen barbare

Perrallat e Muzgut - Ne burg

Kishte kaluar shumë kohë që nga dita e parë e dënimit

Perrallat e Muzgut - Hyjnia Serapis

Në dejet (e trashë) të hyjnisë Serapis rrjedh
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •