LETERSIA SHQIPTARE - Rifat Kukaj

Rifat Kukaj

Rifat Kukaj u lind më 25 tetor në vitin 1938 në Tërstenik të Drenicës. U shkollua në Drenicë dhe në Prishtinë. Tre vjet punoi mësues në vendlindje për të kaluar pastaj në Redaksinë e Kulturës në Radio Prishtinë - redaktor i emisioneve për fëmijë. Që nga viti 1975 punon në Redaksinë e Botimeve “Rilindja" - redaktor i letërsisë për fëmijë...

LEPURUSHI ME KËPUCË

Në oborrin e dajave të vet, Dreni ka parë Lepurushin

MASKA E KEQE

Ky nipi im Dreni

DY MOTRA

 "Dy motra, ven' e vijnë

NËNA

Ti ke pak zjarrmi

VESHËT E LEPURIT

Në arën me grurë

BUKUROSH EDHE LAROSH

Kryet në detë

BALADËZ

 Me pushkë në krah
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •