LETERSIA SHQIPTARE - Rita Petro

Rita Petro (Filipi)

Rita Petro (Filipi) ka lindur në Tiranë më 13 mars 1962. Në vitin 1980-1984 ka kryer studimet në Universitetin e Tiranës, Dega Gjuhë Shqipe dhe Letërsi. Më 1993 është specializuar në Universitetin e Athinës për Filozofi dhe Kulturë Greke...

Ardhja e tij

Askush nuk beson më

A të kam thënë ndonjëherë

A të kam thënë ndonjëherë

Më jepni bekimin tuaj

Të jesh flokëlagur nga shiu

Kënga jonë

Si thua Shpirt, s'mund t'i lëmë këta vetëm
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •