LETERSIA SHQIPTARE - Rudina Berdynaj

Rudina Berdynaj

Rudina ka lindur në 23 dhjetor, 1977. Ajo ka mbaruar shkollën e baletit "Jordan Misja" si dhe është diplomuar në fakultetitin e Histori-Filologjisë, dega Gjuhë-Letërsi në Tiranë. Libri i saj i parë me poezi titullohet "Akoma s'është dëgjuar gongu".

Sy bosh

Sy andej

Përgjigje

Nuk është vështirë të urresh

Paradoks

Shkel mbi ty e dhembja më qeshet në gjoks
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •