LETERSIA SHQIPTARE - Aida Dizdari

Aida Dizdari

Aida u lind ne vitin 1981 ne qytetin e Durresit ku ka kryer arsimin e detyrueshem si edhe ka frekuentuar shkollen e mesme "Naim Frasheri"...

Leter...

Nuk i njoha as vete enderrat e mia...

Nje cast reflektimi

Karkasat e njerzve te dikurshem cirren shkretetirave...

Bari

Sonte une hesht perballe dhembjes tende...

Rrezja e Diellit

Nuk e njihja atehere rrezen e diellit deri ne thelb...

Refren...

Jashte bie shi. Une i kam perkulur mosfjalet tona...

Pika e vogel e ujit

Me ra ne buze nje pike e vogel uji dhe une...

E panjohura

Per ty kam pyetur nje fije diell...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •