Martin Camaj

Martin Figura e Martin Camajt si studiues dhe shkrimtar zë një vend të shquar në kulturën kombëtare shqiptare...

Vetmia nuk len me marrë frymë kohën

Tisi, breu e pisha janë druj virgjën

Bota e një gjuhe

Plasi dielli nga reja, vetimë, në rrashtën e Dranjes mes librash...

Vërshimi

Dranjes s'i kalbet ashti dhe mishin s'ia ha askush ndër ne

Qindresa

Qysh se e humba sysh, e kërkova pa nxitje kudo

Udha e breshkave

Kur një brezni apo popull i tanë e humb drejtimin

Me shijen e sisorëve në gjuhë

Breshkës, nga natyra, nuk i mohohet pimja e qumështit

Parandjenjë largimi

Vrapoja në andërr e zhgjandërr trok mbi
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •