Sinan Kamberaj

Sinan Kamberaj, u lind në Syriganë të Burimit (Istog) më 1949. Ka mbaruar studimet për Gjuhë e Letërsinë Fakultetin Filozofik të Prishtinës. Ka qenë gazetar i Gazetës së Studentëve ...

Shpëtim Kastrati: Vajza e Valëve

Ndoshta ishte një mesditë e ngjeshur, S’më kujtohet as që pëshpëriste. Veç lëkundjet e qeta të atlasit kishte Liqeni ndër flladin duke qeshur...

Shpresё Mirona

Shpresё Mirona u lind mё 06.o9.1985. nё Jashanicё tё Klinёs.Ka kryer fakultetin e edukimit. Tani punon nё shkollёn fillore "I. Rraci" nё Klinё me ciklin e ultё. Krijimtarinё...

Poezi nga Shpresё Mirona

Kaloi robёria...

Shpëtim Kastrati

Shpëtim Kastrati, ka lindur ne qytetin e Fierit, 1959. Arsimin 8-vjecare e ka mbaruar ne Levan, Fier. Ka mbaruar shkollen e mesme mekanike-industriale ne Fier dhe Gjuhe-letersi me korrespodence ne Universitetin e Tiranes. Ka botuar kater libra me poezi: "Qielli i Krisur" "Pellumbat e Eger" "Vajze e Valeve" "Mekati i Gurit"...

Shpëtim Kastrati: Mëkati i Gurit

Ndoshta nuk ishin delfinët që mbrritën...

Suada Halilaj

Suada Halilaj, lindur me 21.02.1991 ne qytetin e Shkodres. Ka ndjekur studimet e para ne shkollen ''10 korriku'' dhe me pas ato te mesmet ne ambjentet e gjimnazit ''28 Nentori''. Aktualisht ...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •