Salajdin Salihu

Salajdin Salihu, lindur më 26 maj 1970, Tetovë. Ka botuar librat me poezi dhe tregime: "Vdes pas gjërave të imëta", (Aza Se&SOFT- Tetovë 1996) "Nata e parë e pushtimit", (Klubi letrar - Tetovë 1998) dhe librat me ese "Panteoni i utopisë", ("Shkupi 1997)...

PIKTURA PREJ GJAKU

Sipas dekretit të firmosur nga Lartmadhëria në sheshin

ALPINISTI

Është një maje që të fton si një vashë për të të falur trupin

E VËRTETA PËR PERANDORIN E VDEKUR

"Këtu pushon Perandori X. që i frikësohej çdo qenie njerëzore

BALA

Lajmi për vrasjen e qenve u shpërnda që në mëngjes

ZËRA TË LARGËT

Shikoja përtej dritares peisazhin:

NËNA

Nëna sit mendime mbi magjen e vjetër.

UDHËTIMI

Për ku udhëtoni, zotëri
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •