LETERSIA SHQIPTARE - Shpendi Sollaku

Shpendi Sollaku

Shpendi Sollaku Noè ka filluar të shkruajë dhe publikojë që në moshën 14 vjeçare. Gjatë veprimtarisë së tij si shkrimtar ai ka bashkëpunuar me revista dhe gazeta të njohura ndërkombëtare. Gjithashtu ka perkthyer krijime nga rusishtja dhe italishtja të : Tolstoj, Esenin, Ungaretti, Quasimodo...

***

Je përsëritmërisht i mprehtë

***

I ngatërruar zgjohem midis kodeve me vija verticale...

***

Kush shkon të rrëmojë frutat

***

Eshtë ora të ikim Sokrat

***

Të gjithë do të donim të ishim kusarë

***

Shpatulla të kërrusura

***

Gjithë trupi im është dhimbja
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •