SHPINA E ASAJ QË LARGOHET

Në fillim ishte ajo. Ish dhe vetëdija se bota në të cilën jetonit qe e vdekshme dhe kalimtare. Atëherë e populluet me...

Shpëtim Kelmendi

Shpëtim Kelmendi u lind në Lezhë më 30 mars të vitit 1963. Sapo kishte kryer shkollën e mesme kur arrestohet babai i tij, i cili burgoset nën akuza të rënda politike, gjë që solli edhe internimin e menjëhershëm të familjes Kelmendi...

Pa ty

Në fillim

Dimër...

Dimër...

Apokalips

U shemb gërmadhë e pritjes në terr

Darka e fundit në dëshirore

Mbarofsh sa ma parë ti shujtë a shajni e darkës...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •