LETERSIA SHQIPTARE - Skënder Luarasi

Skënder Petro Luarasi

Skënder Petro Luarasi u lind në Luaras të Kolonjës më 19 janar 1900.Ka kryer arsimin fillor shqip në Korçë e Negovan (1909-1911) dhe më pas studjoi në Robert Kolegj, Stamboll -Turqi (1912-13), Internacional Kolegj-Springfield Mass etj, në Sh.B.A (1916-1920), kreu Gjimnazin Klasik...

Takimet e mia me Migjenin

Kur kujtoj Migjenin, më hipën mallëngjimi

Letërsia moderne në Shqipëri

E pasur dhe e bukur është gjuha jonë shqipe

Zonjës Katerina Gordon Bajron

Nëna ime e dashur, ka ca kohë që ndodhem në Turqi

Stuhi në prill

Për demaskim të skuthëve...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •