Skënder Rusi

Ka lindur më 15.07.1952 dhe ka kryer studimet e larta për gjuhë-letërsi në vitet 1971-1975. Në vitin 1984 është diplomuar për dramaturgji dhe në vitin 1998 për drejtues biblioteke në Kajro. Pas kthimit ne Shqipëri ka punuar si mësues letërsie. Prej vitit 1986 ka qënë drejtor i Pallatit të Kulturës “V.Mio” në Korçë e që prej vitit...

Cikël poetik nga Skënder Rusi

10 ditë që ti prej meje ke ikur...

Ata dy pleq

Një plak.Një plakë.Dhe një park

Kryqëzimi

Te lutem hiqe kemishen vishnje te buzeve

Eklipsin pres

Unë me ty,si toka me diellin

Simfonia e takave

Ai ishte një regjistrues i marrë

Nuk i njoh ekuinokset

Sa herë që shkoj e shoh
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •