LETERSIA SHQIPTARE - Zef Skiro Di Maxho

Zef Skiro di Maxho

Njihet si poet dhe dramaturg që shkruan në gjuhën italiane dhe shqipe. Ka qenë drejtor në revistën “Mondo albanese” (Bota shqiptare). Kryetar i shoqërisë me të...

Kalimi i Aferdites

Motoshati te vila këtu përpara

Gjithesi te nderlidhura

Grumbullime të hapura o sferike

Tash njoh frymën e erëravet

Tash njoh frymën e erëravet

Tek e lareta Purtele*

Kërkoj të bëhem profil

Casti i Poezise

Zglodha kur në ngau mua

Këta të shfletuar letërsi

Këta të shfletuar letërsi

Mbi nje doreshkrim Deradian

Brënda kutisë një faqe




 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •