Kujtim Mateli: More Naim Shqipëria

Janë dy vargje si kanatat e një porte ku kërkon që të hysh diku. Nëpërmjet kësaj porte hyn  në kopshtin...

Ofrojme redaktime letrare

Nese jeni autor i nje krijimi letrar, (qofte poezi ose proze) dhe deshironi te keni se fundi autoresine e nje libri...

Ekskluzive: Interviste me zonjen Keze (Kozeta) Zylo, gruan e vitit 2008

Interviste me zonjen  Keze (Kozeta) Zylo, gruan e vitit 2008 ne komunitetin shqiptar ne Diaspore, dalluar per veprimtarine e saj ne ceshtjen kombetare dhe Kosoven, humanizmin, si dhe aktivitetin e saj, ne gjuhen amtare, nepermjet artikujve publicistike dhe poezise...

Granit Zela: Dritan Çela: përkthyesi me flatra

Në hartën e letërsisë shtohen vazhdimisht shenjat letrare, shfaqen qytete, emra njerëzish të rëndësishëm...

Ekskluzive - Albert Vataj: Krrakëmat e morteve, si dimension estetik në art

Kacarritje nëpër fijet delikate të kujtimeve të dënesura. Të mund të përqafesh me gjithë forcën e pasionit...

Lazër Stani: Fantazma e Paraardhësit

Nëse ka një shkrimtar erudit, një shkrimtar që i ka lexuar të gjithë librat, ky është Jorge Luis Borges...

Ekskluzive - Kujtim Mateli: Imazhe poetike që të shoqërojnë gjithë jetën

Poetit i mungojnë çifligjet,i mungojnë pallatet,i mungojnë dyqanet. Nuk ka pasuri të madhe, po ka një stan...

Ekskluzive: Në shkulmet e një shpirti që turret për nga liria

Rrekja për të dëshmuar forcën e shpirtit krijues, mrekullinë dhe sqimin estetik, padurimi për të pranuar...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •