LETERSIA SHQIPTARE - Lazër Stani

Lazër Stani

Shkrimtari Lazër Stani ka lindur me 17.01. 1959 në Pult, Shkodër. Në vitin 1985 u diplomua në Fakultetin e Shkencave të Natyrës në Tiranë, në degën Biologji-Kimi. Prej asaj kohe është marrë me letërsi dhe gazetari...

Lulet e Adrianës

Në orën gjashtë të çdo mbrëmjeje unë gjindem në hollin e madh...

Shtrati i dytë i lumit

Ka do kohë që nuk dua ta ngrej më receptorin e telefonit...

Një vonesë bagazhesh

Jetonte në qytetin e madh me një histori të vjedhur...

Përgjigjmu nesër

Shtatori i sillte gjithmonë pagjumësi, ëndrra të këqia...

Dolce Camilla

Nuk mbante mend të ishte vrarë gjatë atentatit...

Gruaja me të zeza

Imgjysh po më tregonte, ndoshta për të njëqindtën herë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •