LETERSIA SHQIPTARE - T-TH

Thanas Todhe

Lindur me 30 Janar 1949 ne Permet. Pas mbarimit te shkolles 7vjecare ne qytetin e lindjes vazhdoi shkollen teknike(Hari Fullc)ne Tirane.Ne vitin 1966 emerohet...

Thanas Todhe: Vargje të harruar

Aspak nuk e prisja kur me tha "te dua"...

Thanas Todhe: Vargje të shkruara nga larg

Ne malin e jetes cdo dite hoqe zvarre Nje thes plot endera,t'a ngjisja ne maje Tani pas kaq vitesh ,i lodhur,i tretur...

Tereza Paluca

Tereza Paluca ka lindur në Pukë më 15 prill të viti 1989. Familja e saj u shpërngul...

Tregime nga Tereza Paluca

Heshtje! Ai, nuk pranonte te ulte krye dhe rrinte ulur diku mes saj dhe detit....

Tahir Bezhani

Tahir Bezhani ka lindur më 1947 në Smolicë të Rekës së Keqe,Gjakovë.Shkollimin fillor e kreu në Ponashec...

Thani Naqo

Lindur ne vitin 1953, ne Ziçisht te Korces. Ka mbaruar fakultetin e larte Ekonomik si dhe kursin pasuniversitar...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •