LETERSIA SHQIPTARE - Albana Mëlyshi - Lifschin

Albana Mëlyshi - Lifschin

Albana Mëlyshi - Lifschin, ka mbaruar Fakultetin e Gazetarisë në vitin 1973, në Universitetin e Tiranës. U emërua fillimisht si gazetare tek gazeta “Zëri i Rinisë” dhe në 1977 në Televizionin Shtetëror (TVSH). Punoi në televizion deri në vitin 1992, para largimit në Nju Jork. Në vitin 2001, mbaron studimet në Universitetin...

Albana Mëlyshi Lifschin: "Ka gjithmonë diku" (I)

Zotëri, bujarisht nga ai fron perëndie...

Albana Mëlyshi Lifschin: "Ka gjithmonë diku" (II)

Brenda një libri sot në zarf...

Albana Mëlyshi Lifschin: "Ka gjithmonë diku" (III)

Ç 'janë këto vite që thoni ju...

Albana Mëlyshi - Lifschin: Lypsi i Metrosë

Qe buzëmbrëmje koha kur trenat mbingarkohen me pasagjerë të lodhur...

Albana Mëlyshi - Lifschin: A vjen përkthyes për mua?

Nuk e di po në lagjen ku banoj unë shqiparët “e moçëm” rrijnë gjithnjë bashkë...

Albana Mëlyshi - Lifschin: Shamia e zezë

Avioni kishte mbërritur në aeroportin e Rinasit në të ngrysur dhe plaku 90 vjeçar...

Albana Mëlyshi - Lifschin: Magjia e një zëri

Rrallë ndodh që puna që bën të jetë njëkohësisht edhe hobi yt...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •