Zogjte

Atje tani eshte ne prag pranvera

Mrekullia e tete

Mbremja, nje ritual...Telefoni, turbullim, dehje...

Te verberit me sy

Unchain my heart!*

Hena dhe nje yll

Kur u bë terr

Funerali i nje artisti

Ti s’je me

Ylli pa Strehë

U enda natën në Hollywood Boulevard

Fjalet e fundit te Lorkes

Me plumba t’i vrane gazelat

Rob i manive

I perzura komplekset nga vetja
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30