Visar Zhiti

Visar Zhiti u lind më 2 dhjetor 1952 në Durrës dhe u rrit në Lushnjë, ku kreu edhe gjimnazin. Ka studiuar Gjuhë dhe Letërsi shqipe në Universitetin e Shkodrës e disa vite punoi në Kukës si mësues. 1973 provon të botojë dorëshkrimin poetik Rapsodia e jetës së trëndafilave, botim që s'u jetësua dot, pasi dorëshkrimi interpretohet nga redaktorët e shtëpisë botuese shtetërore si "shtrembërim i realitetit socialist". Mjaftoi vetëm ...

Rruget e ferrit - Fragment I

Në burg, për çudi, kishim dhe libra...

Rruget e ferrit - Fragment II

Ç’hall i madh dhe i vjetër qënkësh të shkruarit...

Rruget e ferrit - Fragment III

I dërrmuar, vendosa të mos bëj asgjë...

Rruget e ferrit - Fragment IX

Kryetari i zyrës teknike

Rruget e ferrit - Fragment V

Ndala prapë te emrat si në dy

Rruget e ferrit - Fragment XI

V. e kishte mbushur kapotën me xhepa

Rruget e ferrit - Fragment X

Mbas ngrënies kisha më shumë uri
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •