LETERSIA SHQIPTARE - Libri

“L’Harmattan” në Paris boton vëllimin poetik të Petraq Ristos

Shtëpia e njohur botuese franceze “L’Harmattan” boton vëllimin poetik “Mjalti i varreve është...

Një përmbledhje e dashur për të vegjël nga suedishtja në gjuhën shqipe

Ulf Löfgren: ”Libri i madh për Lushin e vogël” (Lilla stora Ludde boken), Shtëpia Botuese Apec, Suedi 2009. ...

Shtepia botuese Botart hedh ne treg ''Libri i vajzave'' dhe ''Libri i Djemve''. Botues Y. Molla‏

Libri i Vajzave: Si të Bëhesh Më e Mira në Gjithçka Ky është libri i parë në llojin e vet që...

Qeverisja Vendore - shqyrtime krahasimtare

Ne kete studim timin kam bere krahasimin e qeverisjes vendore ne kater shtete qe dikur...

Vellimi i ri poetik nga poeti Petraq Risto

Brenda nje harku kohor gati 5 vjecar, Petraq Risto ka botuar vellimet poetike "Loje shahu ne shekullin XXI", ...

Shtëpia botuese “Globus R”, botoi dy libra të drejtuesit të saj, poetit dhe prozatorit Petraq Risto

Këto ditë Shtëpia botuese “Globus R”, botoi dy libra të drejtuesit të saj, poetit dhe prozatorit Petraq Risto...

Poeti ynë Petraq Risto është përkthyer në dy libra poetikë, në Meksikë dhe Rumani

Vëllimi me titull “Kujdestari i dallëndysheve” i jepet lexuesve meksikanas në dy gjuhë. Poezitë janë përkthyer me...

Keto dite doli nga shtypi libri i ri me lirika "Capkenet e mehallave te botes" me autor Thani Naqo

Keto dite doli nga shtypi libri i ri me lirika "Capkenet e mehallave te botes" me autor Thani Naqo...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •