LETERSIA SHQIPTARE - Libri

Tre italianë, libër Shkodrës dje dhe sot

U promovua në Londër një libër që i kushtohet Shkodrës së djeshme dhe të sotme me titull...

''Itaka e Fjalës'' Antologji letrare, një libër i veçantë në radhën e botimeve dhe bashkpunimeve të Poetëve Shqiptar në emigracion

Kishte kaluar një kohë e gjatë që nga dita kur kishim komunikuar me miqtë poetë në emigracion për botimin...

Doli libri më i ri në poezi shqip-anglisht "Aristokracia e shpirtit" e poetit preshevar Dashnim Hebibi

Libri më i ri i Dashnim Hebibit “Aristokracia e shpirtit” është një prurje e re në letërsinë tonë...

Botimet e reja te javes

Në horizontin e përvojave estetike, aftësia për të marrë përgjegjësi personale, duhet të shfaqet si cilësia...

Botimet e reja te javes

Sapo ke mbaruar së lexuari librin e publicistit Zylyftar Hoxha ”Orakuj të harruar”, të duket se ke përpirë...

Botimet e reja te javes

"Antiteza e jetës", vëllimi i parë poetik i studentes Fatjona Ndreu, është hedhur në qarkullim për lexuesit...

Botimet e reja te javes

Martin Heidegger, i cilësuar nga disa si një nga sharlatanët më të mëdhenj që kanë marrë ndonjëherë...

Baki Ymeri: Jeton Kelmendi dhe Një përurim i paharruar shqiptar në zemër të Bukureshtit

Organizuar nga Bashkësia Kulturore e Shqiptarëve të Rumanisë dhe redaksia e revistës „Shqiptari”, në mesditën...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •