LETERSIA SHQIPTARE - Libri

Botimet e reja te javes

Duke u mbështetur në qëmtimet mbi klasën shoqërore, krimin dhe shmangien në shoqëri, punën në sistemet...

Botimet e reja te javes

Prej pak ditësh është hedhur në qarkullim romani i parë i autorit Ben Blushi, i njohur si politikan, ish

Sheh botimin libri "Gjin Marku dhe Lufta"

Emri i tij njihet jo pak neper Shqipni ndersa Mirdita e ka krenarine e vet. Gjin Marku dhe kontributi i tij ne...

“Shekulli tjetër” i Visar Zhitit

Doli në qarkullim, në libraritë kryesore, libri i fundit me tregime i shkrimtarit Visar Zhiti, “Shekull tjetër...

Botimet e reja te javes

"Ideart" në bashkëpunim me "Oxford University Press", sjell për herë të parë në shqip një gjerdan botimesh ...

Botimet e reja të javës

“Utopia” e Thomas More është cilësuar gjithmonë si një nga librat më të lexuar të kohëve. Kjo, falë stilit...

Një libër për "rrënjët" dhe "identitetin"

Rrugëtimi i gjatë dhe i çuditshëm i jetës e përplas njeriun gjithandej dhe ndodh që e transformon atë...

Botimet e reja te javes

Libri "Stuhi lufte mbi Kosovën" është rezultat i kërkesave të shumta që të dihet më shumë për ngjarjet...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •