U krijua: Vatra e poetëve Shqiptarë ''Një Shqipëri në mërgim!''

Në Bochum të Gjermanisë, nën inisiativen dhe idenë e poetëve Llemadeo-Lleshi Amadeo D.(nga Shqiperia zyrtare) dhe Rrustem Geci...

Ftesë me rastin e krijimit të Shoqatës së Krijuesve Shqiptarë në Zvicër

Avenches është qytezë rreth 28 km larg nga Berna, në drejtim të Lozanës (me dalje dyrekte nga autostrada A1). Ka qenë kryeqyteti i Zvicrës (Helvetisë) antike...

Anisa Proda “rrëmben” çmimin të parë në konkursin letrar për të verbrit

Anisa Proda ka “rrëmbyer” mes 20 autorëve çmimin e parë, dje në ambientet e Teatrit Kombëtar të Operas...

ELINDA POEZI

Kush desheron te lexoje lirikat e poetes Elinda Marku eshte i ftuar te vizitoje kete Blog pjese e Blogportalit...

Dhija me tre edha, një vepër rumune për fëmijë në gjuhën shqipe

Capra cu trei iezi/Dhija me tre edha, e poeteshës Corina Matei Gherman është një vepër e re rumune...

Petrit Gurra: Promovim i jashtzakonshëm dhe shumë i sukseshëm

U promovua Krijimtaria letrare e Nazmi Rudarit. Fjalën prezentuese, studjuese e kritike, e mbajti krijuesi...

Poezia e Sali Bashotës në frëngjisht

Revista e mirënjohur frënge Poesie premiere në numrin e saj më të ri (39) i boton pesë poezi dhe e prezanton...

Të huajt na blejnë Kadarenë dhe Kanunin

Shqipëria nuk është vetëm dashuri mesdhetare me rërë e det, me rrugë të prishura dhe ekzotike për rrumpallën...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •