Botohet në Amerikë libri “Poezitë dhe poetët më të mirë të vitit 2007”, i cili hapet me poetin Petraq Risto

Biblioteka Ndërkombëtare e Poezisë botoi para disa ditësh në SHBA librin antologjik titulluar...

Tronditet hirearkia e letrave shqipe, ndryshon renditja e shkrimtarëve

Nën gjykimin dhe kërkesat e kohës, si dhe me mungesën e një historie të mirëfilltë të letërsisë shqiptare...

TRABOINI©Connect: 20 mijë vizitorë

20 mijë lexues në bloget e Portalit Traboini © Connect gjatë gjysmës së parë të vitit 2008. Shifër kjo...

Begzad Baliu: Botimet e autoreve nga Kosova ne Shqiperi gjate komunizmit

Viteve të fundit (2003, v.j.) po vazhdon të përsëritet diskutimi mbi mosbotimin e disa prej autorëve të Kosovës në Shqipëri...

Migjeni publik?

Amendamenti "Ceka", propozim i deputetit Neritan Ceka për disa ndryshime në ligjin "Për të drejtën...

Fundjava e krijuesve shqiptarë në Birmingham

Në një kafe në veri të Londrës , krijuesit shqiptarë në MB, duke u mbedhur një nga një e filluan ditën e...

Vepra e Naim Frasherit promovohet ne Kosove

Vepra e plote e Naim Frasherit, kolana me 6 vellime eshte prezantuar edhe ne Prishtine. “Visare te letersise shqipe...

Në jubileun e 100 të lindjes së Çabejt

Berisha, Milaim, «Ciceroni ynë». Rilindja, 23. 8. 1980, f. 16. Përkushtim: Profesorit dhe ligjëruesit tim: Eqrem Çabejt...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •