Andi Meçaj

Andi Meçaj u lind në Vlorë më 6.06.1975. Po në Vlorë mbaroi liceun artistik për pikturë. Që nga ky vit gjendet në Greqi ku hap një ekspozitë pikture vetjake të vlerësuar nga shtypi vendas. Në vitin 2001 boton librin poetik...

KUR BIE SHI

Bie shi në oborr dhe në

Ç’DHËMBË TË TMERRSHËM

Duke parë një buburezë të balsamosur

PLAKU LODËR

Çapon, godet bastunin

BALADA E MOHAMEDIT

Këpucët veshën këmbët e zeza

SHTËPIA

Kam hapur krahët

PIKTURË SUREALISTE

Anës rrugëve do të gjesh sy
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •