FJALËT VDESIN NATËN

Dëgjoji fjalët e erës

NINULLË

Ai iku, mbylli derën

VOGËLUSHI DHE DETI

Ecën duke u lëkundur

PËRGJIM

Shtëpia rënkon nën kornizat varur mureve

GJETHE QË SHKRIHET

Gjethe që shkrihet në gushë

ROMANCË

Jam kthyer përsëri, përsëri nuk dihet se ku shkova

KU VETE KËSHTU

Ku vete kështu
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •