Altin Galanxhi

Altin Galanxhi i përket brezit të të rinjve shqiptarë, të cilët kanë studiuar dhe jetojnë në usa. Krijimtaria e tij e cila si mjaft të rinjë shqiptarë ka filluar në bankat e shkollës nuk është ndërprerë asnjë moment.

Kalimthi

S’mbaj mend shumë gjëra, si-qysh-tek...

Ah, Ky Mëngjes!

Ajo ecën në majë të gishtave...

Retë

Askush s’mendon për retë...

Dhimbje

Kujtim’ i ngratë më fal një drithmë...

Ajo po më çmënd

Ajo po më çmënd...

Fat i Rremë

Një glasë më ra mu në kokë...

Thyer

Jashtë bie bore...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •