Per ju Mergimtar

Udhetoj me merzine...

Nje Shpirt po digjet

Një shpirt po digjet...

Le gjithcka per pasurine

Ah! pasuria te cmendi...

Zjarri i Dashurise Zjarri i jetes

Zjarr eshte dashuria...

Dashurin time harrove

Te rinje u takuam...

Hape zemren

Hape zemren tende ...

Miqesia dhe dashuria

Dy gjera te vyera...

Pse loton Zemra

Pse lot zemra po pikon...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 •  
 •  
 •  
 •  
 •