Agim Vinca

Biografia jetësore e intelektuale e poetit dhe studiuesit Agim Vinca mbërriti në stacionin e gjashtëdhjetë të saj. Emri dhe...

Portreti krijues i Agim Vinces

Sivjet bëhen 60 vjet të lindjes dhe 40 vjet të krijimtarisë letrare e shkencore të Prof. dr. Agim Vincës, i cili tani është profesor i letersisë moderne shqipe në Universitetin e Prishtinës...

Këngë strugane

Ti dhe lundra lëvorashe...

Grykë e Kaçanikut mbuluar me borë

Grykë e Kaçanikut mbuluar me borë...

Mora rrugën për Qafëthanë

Mora rrugën për Qafëthanë:...

Psalm për Shën Naumin

Je tepër i bukur...

Psalm për Jusuf Gërvallën

Qiellit të vrugët të Kosovës...

Fillim i një poeme për familjen Jashari

Vdesin në këmbë duke kënduar...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •