Terenc Toçi

Terenc Toçi leu në S. Cosmo Albanese (Cosenza) më 9 Mars 1880 nga një familje e shkëlqyer dhe e çquar për tradita atdhedashurije. Mësimet e para...

Ç’âsht ligja?

E përnjimend: kur Shqiptarët—kohën e Skandërbeut—kanë habitë botën, e qiell e dhé kanë tundun me nji qendrim fatosash kundra Turkut, shkaku shtytës i trimnís cili qe? Vullndeti me zotnue vendin e vet dhe me e sundue me Ligjën Krishtjane...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •