BUZË LIQENIT

Një trumcak, një qukapik dhe një galë...

STRUGËS

Qytet poetik, i vargut...

MORTJA E VJETËR

Baladën e shkruar moçëm e lexova në syrin tënd...

Fatmir Terziu

Fatmir Terziu u lind në qytetin e Elbasanit dhe ka studiuar pas mbarimit të shkollës së mesme të përgjithshme "Dhaskal...

SHTUJKA

Në oborrin e shtëpisë një degë hardhie, prej kohësh s’po prodhonte më...

KUISJA

Mirinka, mbeti thuajse gruaja më e vjetër e mëhallës.Në rrjedhën e...

KROKAMAT

Dy re u shfaqën menjëherë në qiell kur thesin e zi të mbushur plot me...

DJALLI I ARGADASIT

Një zog kaploi fluturimthi mëgëtinës tejkokës, më saktë aty ku nyja e...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •