RRËFENJAT E XHA AVRAMIT

Xha Avrami, nuk ishte aq i vjetër në moshë sa të quhej “xhaxha”...

PJESA E DYTË: RRËFENJAT E XHA AVRAMIT

Xha Avrami u kthye herët atë ditë nga gjuetia...

PJESA E TRETË: RRËFENJAT E XHA AVRAMIT

Xha Avramit i doli gjuni shpejt dhe papandehur atë kohë...

PJESA E KATËRT: RRËFENJAT E XHA AVRAMIT

Xha Avrami arriti me një frymë në shtëpi...

PJESA E PESTË: RRËFENJAT E XHA AVRAMIT

Xha Avrami harroi për ca ditë miqtë e tij të vjetër...

PJESA E GJASHTË: RRËFENJAT E XHA AVRAMIT

Në mëngjez Xha Avrami u ngrit sërrish i pari nga shtrati...

SONET SHPRESE

Qesh me të madhe e prapë qesh...

KOSOVËS

Belbëzimi i fëmijës që lindi në Kosovë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30