DASHURIA

Dalldisje mes një rruge të stisur...

ECJE NE QELQ

Bukë...

LULJA DHE FLUTURA

Imazhet shfaqi një flutur...

NJËSUAR ME QELQIN

S’mu nda nga sytë ekrani...

DAVID BLAINE

Një kub qelqi nën urë...

ORA

Tik-tak dhe prapë tak e tik...

SHPËRNGULJE STINORE

Herë si elektroda saldimi...

KOHA E NJERIUT

Kohën e gozhduam mureve...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •