Mustafë Xhemaili

Mustafë Xhemaili u lind më 19 shtator 1954 në Shkup, në kohën kur pindërit e tij, si shumë të tjerë, prisnin “visikat” për t’u shpërngulur në Turqi për shkak të sundimit dhe shtypjes që ushtronte pushteti...

Peisazh i plotë

Çdo ditë udhëtojë artereve tua...

Ty - që u burgose më 1981

Nuk mund të pushosh aspak as mbrëmjeve...

Baladë për babin

Ditën e stinës së kuqërremtë...

Lirikë

Mëngjesi me gjethet e drunjve dhe çatitë e shtëpive përdridhet...

Humbja e ditëve

Zoti i shërimit Medauruesi po vjen...

Orët e pritjes

Shpirtin ma mban gjallë një mjegull...

Motivet e vrara

U kallën nga dheu...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •